Xerrada-Debat : EL NOU MODEL DE RESIDÈNCIES PER A GENT GRAN QUE CAL EXIGIR després de l’experiència de la pandèmia.

Dilluns 28 de Març , a les 7 de la tarda, al carrer Sibelius 3 (AVV Clot-Camp de l’Arpa)

Les tràgiques conseqüències de la pandèmia de la Covid19 a les residències per a gent gran haurien de comportar necessàriament importants millores infraestructurals i de gestió en aquests equipaments assistencials, que acullen a les avies i avis més dependents i amb una pitjor salut. Aquestes millores imprescindibles s’haurien de d’estar aplicant ja als centres en funcionament (i això no s’està fent gaire) i, evidentment, també en el disseny de les residències que s’han de fer a partir d’ara.

Com que a l’entorn de Glòries caldria que s’hi fessin algunes noves residències públiques i, de fet, ja en hi ha una de teòricament prevista a Independència-Gran Via (i que les AAVV no ens cansem de reivindicar) volem conèixer els punts que es reivindiquen des del moviment de familiars de residències ( que podeu llegir a: https://ca.coordinadoraresidencias.com/nuevo-modelo-residencial) i també poder debatre com s’haurien d’aplicar a les residències publiques i a les privades.

Si d’alguna manera t’interessa aquest assumpte, t’esperem. És una xerrada per a tothom, no cal ser entès en el tema ni estar-hi directament relacionat.

————————————————————————————————–

I DIJOUS DIA 31 PARLAREM DE FORMACIÓ PROFESSIONAL :