Postposada l’assemblea informativa de Glòries – Vota ara les millores que hi vols

M'agrada en el PAM-PAD

Com potser sabeu, s’havia anunciat (al Butlletí de l’AVV Clot-Camp de l’Arpa i també s’havia dit a veïns interessats) que les quatre AAVV de l’entorn de Glòries, havíem previst fer el dia 1 d’Abril l’assemblea informativa anual sobre tots els temes de la transformació de Glòries i entorns. Però, evidentment, la situació sanitària que estem vivint amb la pandèmia del Covid-19 ens obliguen a postposar-la i, en principi, l’assemblea informativa es farà el dia 15 de Juny , però ja ho confirmarem.

Aprofitem aquest @ per demanar-vos que, un d’aquests dies, aprofiteu per votar des de casa, per Internet, algunes de les propostes de millora que hi ha al web municipal www.decicim.barcelona relacionades amb l’entorn de Glòries per incloure en el PAM-PAD, que és el document en que l’Ajuntament posa tot el que es compromet a realitzar en els anys 2020-2023. Si ja coneixeu com funciona aquest web, només cal que poseu a l’àrea de cerca “Glòries” i veureu que hi ha 19 propostes i, si us semblen bé, podreu votar-les una a una. Si no hi heu entrat mai podeu mirar al web de l’AVV Clot-Camp de l’Arpa (  http://avvclotcampdelarpa.cat/index.php/2020/02/24/pam-pad-vota-ara-les-millores-proposades-per-lavv-clot-camp-larpa-necessita-barri/  ) on s’explica com votar, enfocat només als temes d’aquest barri però que us servirà per veure com s’ha de votar  (no és molt complicat però té el seu procediment). De fet , dins dels punts que veureu en aquest web n’hi han tres que són directament de Glòries i als que podeu accedir clicant sobre els següents enllaços

És important que el veïnat voti les propostes que vulgui que es realitzin perquè l’Ajuntament tindrà en compte les més votades per incloure-les en les mesures del PAM-PAD, si no són molt votades costarà molt més aconseguir-les.         Important: per votar les propostes s’ha de clicar en l’opció que posa M’agrada , no en la que posa Seguir ja que això no compta com a vot favorable (sembla que hi ha bastanta gent que s’equivoca en això)

Votant les propostes que voleu  a http://www.decidim.barcelona  ajudareu a aconseguir les millores que necessita tota la zona de Glòries. Per tant, confiem que votareu aquestes reivindicacions i també us demanem que animeu a fer-ho a veïns i coneguts que siguin sensibles a aquests temes.

Res més. Gràcies per la vostra col·laboració i en quan les coses es normalitzin una mica ja confirmarem o no si l’assemblea informativa es fa el 15 de Juny o més endavant.

Salut i sort.

http://www.glories.cat